söndag 18 september 2016

IncontiLase / IntimaLase

Stressinkontinens behandlas enkelt med IncontiLase.
Vi åldras utvändigt och invändigt. Det invändiga är det inte många som pratar om. Speciellt inte om kvinnans underliv. Det är ett känsligt område. Enligt en studie har det visat sig att upp till 40% kvinnor har en mild till måttlig ansträngningsinkontinens. Det kan bland annat uppstå efter barnafödande, där vävnaderna luckras upp vid förlossningen.
Kunder som har kommit till oss har sagt:
”Det läcker när jag hoppar, tränar och till och med när jag nyser.”
”Att hålla på att "kniiipa", som Susanne Lanefelt brukade säga, är jobbigt.”
”Jag har provat geishakulor efter förlossningen men det hjälpte inte så bra.”
Det är psykiskt jobbigt att inte kunna hålla tätt och en del lider i det tysta. Men hjälpen finns och det är en enkel behandling som görs med laser – IncontiLase. 


Här visar jag och berättar för en kund om hur behandlingen går till vilket jag även gör vid behandling av IntimaLase (Vaginal Tightening).
På vår klinik är vi väl bekanta med behandlingarna och har utfört dem under en längre period. För några månader sedan hade vi Angelica Nikopoulou som har arbetat med estetiska- och medicinska behandlingar i 15 år på DermaCenter i Stockholm, hos oss på utbildning. Hon tog med sig sin väninna Jovanka Machuca som idag arbetar som barnmorska. Framöver kommer Jovanca att arbeta hos Angelica med IncontiLase och IntimaLase.
Kristina Göransson är laserterapeut hos oss. Hon visade lasermaskinen för Angelica och Jovanka.





”För att veta hur våra kunder kommer att uppleva behandlingen är det viktigt att vi själva vet hur det känns” sa Angelica. Därför ska vi inte bara utbildas idag, vi ska även känna på och uppleva vad som händer efteråt.
Först ut var Jovanka. Hon utbrast, precis när hon lagt sig till rätta: ”Jag har spiral! Kan jag göra behandlingen då? ”Det är inga problem för man går inte så högt upp” förklarade Kristina.

Så var de igång. På frågan hur det kändes svarade Jovanka att det är precis som att gå till gyn. ”Det är så klart lite obehagligt. Det sticker lite och det blir även lite varmt men det är absolut uthärdligt.”
”IncontiLase och IntimaLase är enkla att utföra och ger inga biverkningar” förklarar Kristina. ”Slemhinnorna värms upp och ”tightas” till. Du får även en föryngring som ger bra resultat vid samlag” tillägger hon.
Det har visat sig att det är mycket lättare att få orgasm efter behandlingarna.
Så var det dags för Angelica att få behandlingen. Kristina visade systematiskt varje steg för Jovanka som med stor koncentration följde varje moment. Därefter fick hon ta över och avsluta behandlingen med observation av Kristina. 


”För mig, och säkert för många andra, handlar det om att höja livskvaliteten. En sådan här effektiv och enkel behandling kan göra så mycket för både kropp och sinne. Behandlingen tar inte mer än tio minuter och det klarar man av. Jag kände nog lite mer än vad Jovanka gjorde. Jag tyckte att det stack lite extra mycket på vissa ställen. Så här efteråt känns det bra” berättar Angelica.

”Nu har det gått cirka fem månader sedan Angelica och Jovanka var hos oss för behandling och utbildning. De har båda märkt en stor skillnad både när det gäller läckage och vid samliv. För ja, gör du IncontiLase så får du IntimaLase på köpet och tvärtom. Behandlingarna stimulerar till ny collagen och krymper vaginalväggens vävnad som i sin tur ger stöd till urinblåsan” berättar Tore.

Kort om IncontiLase och IntimaLase:
Alla kan göra behandlingen som ger en högre livskvalitet.

Inför en behandling på Växjö Medical Center rekommenderas att du gör en gyn undersökning hos din gynekolog. Ta ett cellprov för att få en bekräftelse på att du är frisk i underlivet och kan genomföra behandlingen.
Behandla inte när du har blödning.
Behandlingen är enkel att göra och ger inga biverkningar. Resultatet kommer direkt.

Två behandlingar rekommenderas för att ge ett bra resultat (2-6 veckors mellanrum) och därefter en underhållsbehandling en gång om året.
 IntimaLase eller IncontiLase är snarlika behandlingar. Så behandlas du för det ena får du det andra på köpet.
Du är alltid välkommen att höra av dig för konsultation. Vi finns här för dig och ingen fråga är för stor eller för liten.
Växjö Medical Center AB
0470-57 10 40

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar