fredag 13 maj 2016

Stanna åldrande med Botox/Restylane




Hur är det med rynkan mellan ögonbrynen? Har den djupnat? Brukar du få frågan om du är arg eller funderar över något utan att du är det eller gör det? Då kanske det är dags att börja fundera på att behandla den ”arga rynkan”, i fackspråk kallad glabella.

Anda, som arbetar som säljare och rådgivare av produkter på kliniken, tog tag i bekymmersrynkan mellan ögonbrynen och gjorde rynkbehandling med botox.

 ”Behandlingen känns lite som myggstick. Du kan bli lite röd runt området men det går att sminka över. Det bästa är att det går fort, cirka 30 minuter. Man kan göra det på en lunchrast om man vill”, säger Anda.

                                                         Anda rätt efter behandling.

Effekten av behandlingen kommer efter cirka 1 vecka. Du får en piggare blick och muskulaturen anstränger inte den ”arga rynkan” längre. I början bör du göra behandlingen var tredje månad. Därefter blir det glesare mellan gångerna. Upprepade behandlingar stimulerar huden och stannar åldrande.

”Förebygg! Ju mer du väntar desto mer djupnar det. Min rynka är ett minne blått nu och ingen är gladare än jag”, säger Anda och ler.

Har du gått och funderat på en behandling av den arga rynkan, kanske kråkfötterna eller linjerna runt munnen, så är du välkommen att höra av dig för konsultation. Anda ger råd om behandlingar och kan vägleda dig till den behandling som är bäst för dig.

Fakta:
Azzalure och Botox  är läkemedel som gör att musklerna slappnar av och som får rynkan/rynkorna att släta ut sig.

Restylane är ett medel som slätar ut ålderstecken, binder vätska i huden och ger huden volym.

Vill du veta mera är du välkommen att ringa 0470-57 10 40

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar